fbpx

Onze Diensten

Content Marketing

Veel ondernemers laten kansen liggen op Social Media. Vaak heb je geen tijd, geen zin of weet je niet goed wat of wanneer je iets moet posten. Zonde! Een goede zichtbaarheid op Social media is namelijk erg belangrijk. Maar gelukkig kunnen wij je hierbij helpen. We kunnen jou volledig ontzorgen, zodat jij ongestoord verder kunt met zaken waar jij goed in bent!

Social Advertising

Adverteren in een lokaal dagblad? Flyers bij een huis-aan-huis blad stoppen? Posters plakken voor je evenement? NEE! Social Advertising is dé manier om jouw boodschap onder de aandacht te brengen bij je doelgroep. En wij kunnen je daar bij helpen. Kom eens langs bij ons op kantoor en vertel wie jou doelgroep is. Dan gaan wij deze vervolgens bereiken!

Webdesign op maat

Opvallen in een wereld bomvol prikkels? Dat begint met een goede website. Jouw website is hét uithangbord van je bedrijf, evenement of merk. Eentje die clicks scoort, leads binnen haalt én gevonden wordt in Google. Wij regelen het voor je!

Grafisch Design

Er zijn talloze plaatsen en momenten waarop je doelgroep te maken krijgt met je bedrijf, merk of evenement. En het is belangrijk dat ze tijdens al deze momenten jou herkennen. Wij helpen je om een merkidentiteit te ontwikkelen en je huisstijl te bewaken. Met oog voor detail stemmen we jouw wensen af op onze activiteiten.

Ticketing van events

Jouw evenement laten uitverkopen? Ons bellen! Wij helpen je met het verzamelen van interessante data van jouw bezoekers en zetten deze in om jouw event een boost te geven. En als dat is gelukt, dan proosten we op een succesvolle samenwerking. Proost!

Marketing per email

Hoe bereik je een grote groep mensen direct op een efficiënte manier? Juist, met emailmarketing. Wij benaderen je (potentiële) klanten direct en persoonlijk met een mooi opgemaakte mail.

In-House Marketeer

Opzoek naar dé (online) marketing partner voor jouw bedrijf? Stop dan met zoeken, stap in de auto en kom een kop koffie drinken. Wij staan te springen om jou te helpen. Wij delen onze kennis graag met jou en jouw organisatie. Samen gaan we ervoor zorgen dat jullie marketing on-point is!

Oplossingen bedenken

Problemen? Die zijn er om opgelost te worden. En wij helpen je daar graag bij. Laten we samen ervoor zorgen dat je weer ongestoord verder kunt met jouw werkzaamheden. Zonder problemen!

Klaar om samen met ons in zee te gaan?

Laten we jouw merk, bedrijf of event onvergetelijk maken! Vul ons contact formulier in, dan hoor je van ons binnen 24 uur. Beloofd!

Koekje erbij?! Nee, geen stroopwafels, lange vingers of een gevulde koek. Maar een piepklein tekstbestandje voor jouw pc zodat jij een uniek persoon bent. Je bent tenslotte toch geen nummer!